VÅRE RØRLEGGERTJENESTER

Be om pristilbud

Nybygg

Kalvenes VVS AS leverer komplette rørtekniske anlegg til nybygg for både private og bedrifter. Vi bistår gjerne med rådgivning fra et tidlig tidspunkt.

Sprinkler

Våre dyktige rørleggere bistår med alt fra rådgivning til installasjon av effektive sprinkleranlegg i ditt bygg som kan redde både verdier og liv dersom uhellet skulle oppstå.

Ansvarlig søker – Tiltaksklasse 1

Ansvarlig søker har en administrativ oppgave og skal blant annet koordinere prosjektet og påse at ansvarsoppgavene til foretakene blir ivaretatt. Vi står for kontakt mellom kommune, foretak og tiltakshaver.

Vann og avløp

Vår VA-avdeling utfører legging av avløp og vannledninger fra kommunale ledninger til bolig, og store prosjekter i samarbeid med Bergen kommune.   

Rehabilitering / oppussing

Vi hjelper deg med rehabilitering og oppussing av eksisterende røranlegg og våtrom. Kvitt deg med gamle og slitte rør, og få et moderne våtrom som møter dagens standard og forskrifter.

Prosjektering VVS

Vår VVS-avdeling utfører alt fra tradisjonelt rørleggerarbeid til oppussing av hele boliger. Ta oss gjerne med på befaring før prosjektet starter. Sammen finner vi de beste løsningene for ditt prosjekt. Dette vil gi et sluttresultat du garantert blir fornøyd med.